Merete Dei Rossi

Jeg hedder Merete

Jeg hjælper kvinder og mænd der er fastlåst på den ene eller den anden måde, i deres liv.  Jeg hjælper dem med, at frigøre sig selv fra begrænsende tankemønstre og adfærd.  

Efter mange år som fastansat på handicapområdet, som pædagog, valgte jeg at skifte branche. Jeg tog forskellige uddannelser, heriblandt bl.a en coachuddannelse i 2013.

Jeg pressede mig selv hårdt og gik ned med stress i efteråret 2013. Det blev 1½ år med meget mørke og tungsind. Jeg troede aldrig at jeg ville komme ud på den anden side igen.

Heldigvis varer alting ikke evigt og jeg kom ud på den anden side, men nu med en viden og erfaring som har gjort mig stærkere og mere autentisk.

Faktisk er det, at arbejde med skyggerne noget jeg brænder så meget for, at jeg også gerne vil hjælpe dig med, at komme stærkere og mere autentisk ud på den anden side.

 

Jeg håber at du også vil give mig mulighed for at hjælpe dig!

 

Cool Facts

​Jeg er uddannet shadow facilitator v. Pernille Melsted i København i 2017.

GROW2 Certificeret Coach fra GROW2 v. Conni Friman i Aarhus i 2013. Uddannelsen er ICF (International Coach Federation) godkendt og bygger grundlæggende på den respektfulde, anerkendende tilgang samt tavshedspligt. Se ICF etiske retningslinier. 

MetaCard trainee v. Ulrikke Stokholm i Odder i 2013. Meta Cards er et visuelt samtaleværktøj, som kan puste nyt liv, kreativitet og struktur i samtaler med unge.

 

Pædagoguddannet i 1998 og har en ernæringsdiplom fra VIA University i Aarhus i 2010.

OM MIG

Lidt mere om mig:

I 1998 blev jeg færdig uddannet pædagog fra Seminariet i Esbjerg.  På dimissionsdagen sagde jeg højt til min familie at jeg ikke ville være pædagog om 10 år. Jeg vidste at jeg ville noget andet.

Men pædagogfaget blev nu mit arbejde frem til 2006, hvor jeg blev omskolet grundet slid i mine skuldre. Jeg havde på det tidspunkt allerede to drenge på 1 og 5 år. Jeg valgte først at læse på den Sociale Højskole i Aarhus, men allerede et år inde i forløbet sprang jeg fra. Jeg fik hjertebanken og kunne ikke sove om natten. Istedet tog jeg en diplomuddannelse, i ernæring og sundhed, over det næste halvandet år.

Kort før min sidste eksamen på diplomuddannelsen, døde min mor pludseligt. Jeg holdte hovedet højt og gjorde min uddannelse færdig, passede på mine børn og forsøgte at holde, så godt som muligt, på mig selv. 

 

Jeg får i 2010 arbejde i en fysioterapi og træningscenter i Odder og arbejdede her som fysioterapeutisk medhjælper og kostvejleder. Efter to år her er der ikke så meget arbejde mere og jeg søger arbejde i det lokale træningscenter, hvilket jeg får. Sideløbende tager jeg en coachuddannelse GROW2 i Aarhus.

Arbejdet her viser sig ikke at være (bare) lidt i nærheden af mine værdier, men nærmere langt fra. Det stresser mig meget og jeg ender med en sygemelding og herefter en fyring.

Tilbage til pædagogfaget og jeg fik nu et arbejde på Solbakken i Odder, en døgninstitution for spastikkere og senhjerneskadede. Samtidig med dette arbejde vælger jeg at åbne mit eget kontor i byen og udbyder coaching, kostvejledning og træning. Men stressen presser på og jeg må erkende, at jeg ligesom mange andre, ser stressens grimme ansigt. Endnu en sygemelding og denne gang i 1½ år. 

Men sikke en gave de 1½ år var - mega hårdt og skyggens grimme ansigt viste sig mange gange.

Juli 2016 starter jeg igen i pædagogfaget, som skolepædagog på Rathlouskolen i Odder. Her arbejder jeg i SFO'en og er med i skolen i udvalgte timer.

September 2016 startede jeg Shadow facilitator uddannelsen ved Pernille Melsted i København, og blev certificeret i 2017.

Skyggearbejdet har vist sig for mig, som være det sidste missing link.

Jeg brænder for, at kaste lys på vores skygger og videregive de erfaringer jeg har fået, det være sig både til voksne og børn.

Privat:

Jeg er født i 1973 og er mor til to drenge fra juni 2001 og december 2005. Er gift med min italienske mand og sammen er vi bosat i Odder.

  • Black Google+ Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon